Senaste inläggen

Av Birgitta Äsplöf - 8 augusti 2009 13:43

I torsdags var jag med valparna och veterinärbesiktigade , vacc och chipsmärkte dem . Alla valpar var ua.De skötte sig jättebra både i bilen  och när vi var hos veterinären . Ingen av valparna var åksjuk eller orolig.

Kommer att sätta ut lite nya bilder under dagen.

Det finns några leveransklara valpar till salu.


Av Birgitta Äsplöf - 3 augusti 2009 18:36


Merja på kennel Ambergini's  (hanhundsägaren) och Pia Bondesson kennel Lovelyckan var på besök tordagen den 30 juli. Vi passade på att ta lite bilder på valparna och här är resultatet.

Av Birgitta Äsplöf - 29 juli 2009 11:58


Det börjar bli svårt att fånga valparna på bild nu. De springer omkring och leker så ibland får man bara med en svans på bilden. Men några bilder blev det.

Av Birgitta Äsplöf - 19 juli 2009 17:19


Valparna är ute flera timmar varje dag nu och de utforskar större och större område. Leker  mycket och är nyfikna på det mesta men mina skor är nog roligast .Har tagit nya bilder på dem idag.


Av Birgitta Äsplöf - 11 juli 2009 15:21


Idag har valparna varit ute första gången. Tog lite bilder på dem

när de sprang omkring i gräset.

Av Birgitta Äsplöf - 30 juni 2009 10:08


Valparna är nu 3 veckor och valparna börjar märkas mer och mer.Det morras och skäller och de har börjat leka med varandra .Den första valpen hoppade över lådkanten idag.  Det var nr 4 .Har börjat ge dem lite oxfärs och det tycker de om , men Ally ville gärna ta maten så henne fick jag passa när valparna åt.

Av Birgitta Äsplöf - 23 juni 2009 22:28


Valparna började öppna ögonen för ett par dagar sen. Har tagit nya bilder på dem men det syns inte på alla att de öppnat ögonen. Annars händer det inte så mycket än de äter växer och sover.

Av Birgitta Äsplöf - 18 juni 2009 10:27


Valparna är nu lite drygt 1 vecka. Har tagit nya bilder på dem. I förra inlägget hade jag rört ihop vem som var vem av valparna så jag har rättat till det på de nya bilderna. Valparna ökar rejält i vikt och är nu nästan dubbelt så stora. Det är lugnt och harmoniskt i lådan ocg Ally är jätteduktig att sköta dem. Nästa gång jag sätter ut nya bilder blir när de har öppnat ögonen om ca 5-7 dagar. Är det någon som har några bra namnförslag på C tar jag tacksamt emot dem.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se