Senaste inläggen

Av Birgitta Äsplöf - 27 april 2012 15:56

Äntligen uppdatering av PON-valparna. Alla mår bra växer så det knakar morrar och skäller gör de också. De öppnade ögonen vid 11 dagar ungefär så nu är de betydligt livligare. En del har börjat att hoppa över lådkanten.Lite nya bilder på de små godingarna.


  

 

tik 1

 

tik 1

 

tik 2

 

tik 3

 

tik 3

  

tik 4

 

tik 4


Av Birgitta Äsplöf - 14 april 2012 16:38

Allys valpar äter och växer. Det är väldigt lugnt i lådan än. De äter sover och växer bra Ally sköter dem perfekt.

Har tagit några bilder på dem i dag.


 


 


 


 

Av Birgitta Äsplöf - 9 april 2012 16:12

Efter en lång natt med mycket bäddande började Ally valpa. Första valpen kom vid 9;30  en tik med lång svans vid 10:00 kom en tik till med kort svans (ungefär halvlång) vid 10:15 kom den tredja tiken lång svans och vid 11:00 kom den sista tiken med kort svans (ungefär halvlång). Det blev alltså fyra tikar!!! där fick jag för att jag beklagat mig så att det bara blir hanar här. De är jättefina runda och goa vikter ca 330-350g och så den minsta på 305g. Mamma Ally pysslar om de små .


Endast några timmar  är de här .

 

Av Birgitta Äsplöf - 5 april 2012 10:42

I veckan har Allys temp börjat gå ner så jag tror att det blir valpning i Påsk-helgen. Hon är ganska rund om magen och jag känner valparna röra sig. Ally är ganska lugn men matfrisk , passar på fort det är något ätbart i närheten.

Har tagit ett par bilder på Ally i dag, se nedan.


 

Favoritplatsen , har koll på köket och vem som kommer .

 

Av Birgitta Äsplöf - 27 mars 2012 15:27

Nu har vi varit och tagit den andra herpes sprutan på Ally. Hon blir bara rundare om magen så nu är det ingen tvekan om att hon är dräktig. Om ca 2 veckor väntas det valpar.

Av Birgitta Äsplöf - 15 mars 2012 13:40

Ally börjar bli rund om magen nu så dräktig tror jag hon är.Juvret har också blivit större och så är hon lite lugnare. Det ska bli så roligt att få PON-valpar nu det är 2 år sen sist.

Av Birgitta Äsplöf - 4 februari 2012 20:50

Idag åkte vi med Ally till SE UCH DK UCH Shaggy Shepherds Frippe "Fridolin" . En riktig gentleman. Han charmade Ally (hon var lite sur först) och det blev en bra parning. Nu ser vi fram mot PON-valpar i början av april.

 

Fridolin

 

 

Ally

 

 

 

 

 

 


Av Birgitta Äsplöf - 10 januari 2012 16:19

Nu har jag varit och TgAA testat och ögonlyst Ally igen. Hon blir 6 år i augusti och jag har tänkt ta en kull till på henne.

Nervös väntan var det på TgAA provet (är alltid nervös när jag väntar på ett reultat) men vilken lycka!!! hon har jättefina resultat på testen. Nu kommer det roliga att planera och se ut en hane till henne. Tror att hon kommer att löpa nu i vår.


 

Ally när vi var i Spanien förra året.

 

Också i Spanien. 

  

Provsvaret

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se